Escoltar

XLIII Jornades Llatinoamericanes i XII Congrés Internacional de Dret Aeronàutic i Espacial

La UIB és l’encarregada d’organitzar per primera vegada a Mallorca aquestes jornades, que comptaran amb la participació de ponents d’àmbit nacional i internacional 

Acte d’inauguració
Dia: dimecres, 16 d’octubre de 2019
Hora: 09.30 hores 
Lloc: Seu de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears, la Rambla, 10, Palma 

Hi intervindran el degà del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears, el doctor Martí Aleñar Feliu; la professora de l’Àrea de Dret Processal de la UIB i organitzadora del Congrés Internacional de Dret Aeronàutic i Espacial, la doctora Irene Nadal; el Rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet; el Conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, el senyor Marc Isaac Pons i Pons, i el president de l’Associació Llatinoamericana de Dret Aeronàutic i Espacial, el doctor Mario O. Folchi. 

XLIII Jornades Llatinoamericanes i XII Congrés Internacional de Dret Aeronàutic i Espacial

Del 16 al 18 d’octubre tindrà lloc, a la seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Illes Balears de Palma, les XLIII Jornades Llatinoamericanes de Dret Aeronàutic i Espacial, organitzades per la Universitat de les Illes Balears a través del Departament de Dret Privat i la Facultat de Dret, amb la col·laboració de l’Associació Llatinoamericana de Dret Aeri i Espacial (ALADA) i amb el suport del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears (ICAIB).

L’anterior edició va ser a Santiago de Xile i enguany, per primera vegada, Mallorca acollirà aquest congrés, que, com a tret peculiar, farà coincidir acadèmics i investigadors, però també posarà en contacte membres del sector professional aeronàutic amb representants d'empreses importants del món de l'aviació.

Durant aquests dies, els experts debatran sobre alguns dels temes més importants i actuals del món aerojurídic, la majoria dels quals derivaran en conclusions orientades a l'evolució del Dret Aeronàutic i Espacial. També tractaran aspectes relacionats amb el transport aeri, com ara els drets dels passatgers, las connexions aèries a les Illes o l’aviació i el turisme.

Cal destacar la participació d’assistents i ponents d’àmbit nacional i internacional. Concretament, coincidiran investigadors en Dret Aeronàutic i Espacial provinents de Llatinoamèrica, Itàlia i Espanya. De l’àmbit empresarial i associatiu, hi participaran Aena, Aeroports Argentins, Airbus, Volotea, el Col·legi Oficial de Pilots d’Aviació Comercial (COPAC), l’Associació Professional de Controladors de Trànsit Aeri (APROCTA) i el Col·legi Oficial d'Enginyers Aeronàutics d'Espanya (COIAE), entre d’altres.

També hi participaran com a moderadors la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) i el cap del Departament de Protecció i Defensa dels Consumidors del GOIB, el senyor Jesús Cuartero Saiz.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/10/2019

Data de publicació: 14/10/2019