Escoltar

XIV Trobada d'Oficines de Congressos de les Universitats i Fundacions Universitàries

UIBCongrés organitza aquesta reunió dedicada als indicadors i riscs de la gestió d’esdeveniments i a les novetats legislatives en la contractació en el sector públic 

Inauguració
Dia: dilluns, 11 de març de 2019
Hora: 9.15 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

UIBCongrés organitza la XIV Trobada d'Oficines de Congressos de les Universitats i Fundacions Universitàries, una reunió que esdevé en grup de treball per ampliar coneixements i enfortir connexions professionals. Aquesta trobada tindrà lloc els dies 11 i 12 de març a Sa Riera.

L'objectiu de la trobada anual és fomentar l'intercanvi d’informació i experiències entre les institucions participants, així com oferir formació per part d’experts relacionats amb l’organització d’esdeveniments científics, amb la finalitat de millorar la professionalitat de les entitats participants.

La reunió està oberta a totes les universitats espanyoles i institucions relacionades, tant si són membres de l’associació com si no ho són.

Les temàtiques principals d'aquesta trobada seran els indicadors i els riscs de la gestió d’esdeveniments científics i l’aplicació de la nova Llei de contractació del sector públic. Com a ponents, hi destaquen la doctora en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears (UIB), senyora Antònia Mas; el doctor en Ciències Matemàtiques, senyor Antoni Lluís Mesquida, i el catedràtic en Dret Financer i Tributari per la Universitat Rey Juan Carlos I (URJC), doctor Alejandro Blázquez.

UIBCongrés

UIBCongrés és una oficina de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) especialitzada en la gestió d'esdeveniments de tipus científic que dona suport global en l’organització de congressos, jornades i seminaris acadèmics i professionals. Ens configura com un servei integral de la UIB adreçat a la comunitat universitària i a les institucions vinculades a la recerca, la docència i la difusió del coneixement. Des de l'any 2003, UIBCongrés ha organitzat més de 170 esdeveniments en els quals han participat més de 20.000 persones procedents de 50 països.

Data de l'esdeveniment: 11/03/2019

Data de publicació: 07/03/2019