Escoltar

XII Congrés Internacional Robert Graves

Robert Graves: Humour, Irony, Tragedy, and the Grotesque 

Dia: del dimarts 8 al dissabte 12 de juliol
Lloc: CaixaFòrum Palma 

Atenció als mitjans de comunicació: dimarts, 8 de juliol, a les 12.30 hores, a la cafeteria de CaixaFòrum, els organitzadors del congrés seran a disposició dels mitjans de comunicació interessats.

El XII Congrés Internacional Robert Graves s'emmarca en el cicle de congressos acadèmics que se celebren sobre la figura i l’obra de Robert Graves, el poeta i escriptor britànic que va residir a Mallorca des de 1929 fins a la seva mort, el 1985.

Més de 200 acadèmics i estudiosos de l'obra de Graves, d’uns 40 països, han presentat ponències en aquests congressos internacionals, com a resultat dels quals s'han publicat diversos llibres en editorials universitàries, entre els quals The Art of Collaboration (2008), i Robert Graves and the Mediterranean (2013), a càrrec de la Universitat de les Illes Balears.

Aquest dotzè congrés (2014) l’organitza la Fundació Robert Graves, sota la direcció acadèmica de la Robert Graves Society i el St John’s College (Oxford) Robert Graves Trust. Hi col·labora la Fundació la Caixa. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 08/07/2014

Data de publicació: 07/07/2014