Escoltar

X Jornades de Reflexió i Debat de les Unitats de Qualitat de les Universitats Espanyoles a Eivissa

La Seu universitària d'Eivissa acull, els dies 9 i 10 de maig, aquestes jornades dedicades a la gestió de la qualitat universitària

Inauguració
Dia: dijous, 9 de maig de 2019
Hora: 9.30 hores
Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera, c/ del Calvari, 1, Eivissa

 

El Servei d'Estadística i Qualitat Universitària de la Universitat de les Illes Balears organitza les X Jornades de Reflexió i Debat de les Unitats de Qualitat de les Universitats Espanyoles, que tindran lloc els dies 9 i 10 de maig a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera.

Amb aquestes jornades es vol debatre, compartir bones pràctiques, establir sinergies i dur a terme un treball col·laboratiu entre les persones que es dediquen directament a la promoció i millora de la qualitat a les universitats espanyoles, des de l'àmbit polític, acadèmic o tècnic.

S'hi tractaran aspectes com ara la implantació de sistemes de garantia de qualitat, l'avaluació de l'adaptació a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, l'acreditació de titulacions o la inserció laboral dels titulats universitaris, entre altres temàtiques. Els representants de les universitats també exposaran i intercanviaran les seves experiències en l'àmbit de la gestió de la qualitat universitària.

Inauguració

La inauguració de les X Jornades de Reflexió i Debat de les Unitats de Qualitat de les Universitats Espanyoles serà el dijous, 9 de maig, a les 9.30 hores. Hi intervindran el vicerector de la UIB, doctor Xavier Varona; el batlle d'Eivissa, senyor Rafel Ruiz, i la directora del SEQUA de la UIB, senyora Maria Jesús Mairata.

Data de l'esdeveniment: 09/05/2019

Data de publicació: 17/04/2019