Escoltar

Visita de la consellera d'Educació i Cultura i Universitats, Núria Riera, a la UIB

La senyora Núria Riera, consellera d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears ha estat rebuda avui pel doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB 

La senyora Núria Riera, consellera d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears ha estat rebuda avui pel doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB. Es tracta de la primera visita institucional que la senyora Riera fa com a consellera d’Educació, Cultura i Universitats a la UIB.

A la reunió s’han tractat diversos temes relacionats amb els pressupostos de la UIB, els programes i convenis de col·laboració que mantenen ambdues institucions i l’interès de la UIB per posar en marxa els estudis de Medicina que es varen reinvindicar una vegada més a l’acte d’inauguració de l’inici del curs.

Per altra banda, el Rector ha reivindicat davant la Consellera el comunicat que va fer la UIB el passat 24 de setembre de 2013, en el qual la Universitat s’ofereix a impulsar instruments que puguin afavorir el consens social necessari i l’intercanvi de parers entre l’administració i els membres de la comunitat educativa i, en particular, a col·laborar també en la formació del professorat en llengua anglesa.

En aquest sentit, el Rector ha comentat que aquests dies s’inicia a la UIB el primer curs de l’estudi propi de postgrau d’Expert Universitari en Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE), i que es fa sobre la base d’una metodologia europea d’ensenyament de llengües estrangeres. En aquests moments s’hi formen 44 persones. El Rector ha manifestat la idea de continuar amb aquest tipus d’actuacions, i ampliar-ho al màxim nombre de persones possibles. 

El Rector s’ha mostrat satisfet de la visita, principalment pel que fa a temes universitaris. Aquesta ha estat la primera presa de contacte amb la nova consellera. El Rector li ha ofert la màxima col·laboració. 

Notícies relacionades

  • IB3 TV
  • TVE

           Informatiu Balear --> Notícia minut <00.05.13>

Documents relacionats

Data de publicació: 01/10/2014