Escoltar

Victòria Ferrer i Esperança Bosch, professores de psicologia de la UIB, reben la medalla d'or de l'Ajuntament de Palma

L’acte de lliurament va tenir lloc dia 31 de desembre

Victòria Ferrer i Esperança Bosch són professores de la Universitat de les Illes Balears i membres del Grup d'Investigació Estudis de gènere. Esperança Bosch és professora titular de Psicologia Bàsica i Victòria Ferrer, és catedràtica de Psicologia Social. Bosch és directora del Màster Universitari en Polítiques d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere i Ferrer, la coordinadora. Ambdues coordinen i treballen en projectes d'investigació d'àmbit nacional i autonòmic sobre violència de gènere contra les dones, àmbit en què són expertes des de fa molts anys.

L'equip de Govern municipal va proposar al Ple ordinari de novembre la convocatòria del Jurat d'Honors i Distincions de l'Ajuntament de Palma per tal d'aprovar la proposta de concessió de les Medalles d'Or de la Ciutat a l'escriptora Carme Riera, l'esportista Brigitte Yagüe, el pintor Pascual de Cabo, l'entitat Sonrisa Médica i a les investigadores d'estudis de gènere Victòria Ferrer i Esperança Bosch.

El batle, José Hila, ha agraït la voluntat de tots els grups municipals per arribar a un acord per distingir aquestes persones i entitats que mereixen aquest premi: la Medalla d'Or de la ciutat.

Les medalles es varen lliurar dia 31 de desembre durant els actes de la Festa de l'Estendard.

Data de publicació: 04/01/2016