Escoltar

VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears

Unes jornades per divulgar l’estudi de les ciències naturals i impulsar l’intercanvi de coneixements científics i tècnics de medi ambient.
28, 29 i 30 de novembre de 2018.

Les VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears, organitzades per la Societat d'Història Natural i la UIB, tenen l'objectiu d'oferir un espai en el qual els investigadors i naturalistes de diferents àmbits puguin donar a conèixer la recerca i les línies de treball que tenen com a denominador comú les illes Balears. D'aquesta manera, els naturalistes poden conèixer quins treballs es fan en altres camps diferents dels seus.

La trobada servirà per exposar la investigació naturalística dels darrers anys, divulgar les activitats al públic, servir d'estímul per a l'intercanvi d'experiències i aportar informació de temes relacionats amb el medi ambient.

Les jornades compten amb el suport de la Fundació Marilles, Red Eléctrica de España, el Consell Insular de Menorca (Agència Menorca Reserva de la Biosfera), l’Institut Menorquí d’Estudis, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca (Direcció General d’Espais Naturals i Biodiversitat) i l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Al mes de novembre es fan a Palma, al campus universitari, al mes de desembre, a Eivissa, i al mes de gener, a Menorca.

Inauguració
Dia: dimecres, 28 de novembre
Hora: 9 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

Les Jornades de Medi Ambient es divideixen en sessions, segons els especialistes i els temes de què es tracta en cada jornada. 

Sessió 1: Ecosistemes marins. Dimecres, 28 de novembre.

Sessió 2: Ciències de la Terra. Dijous, 29 de novembre, de les 9.30 a les 12.45 hores.

Sessió 3: Botànica. Dijous, 29 de novembre, de les 12.45 a les 18.15 hores.

Sessió 4: Col·leccions científiques i documentació naturalística. Dijous, 29 de novembre, de les 18.15 a les 19.45 hores.

Sessió 5: Espais naturals protegits, gestió ambiental i educació ambiental. Divendres, 30 de novembre, de les 9 a les 11 hores.

Sessió 6: Zoologia i ecologia terrestre. De les 11.30 a les 18.45 hores.

18.45 hores. Cloenda de les jornades. 

Data de l'esdeveniment: 28/11/2018

Data de publicació: 23/11/2018