Escoltar

VI Jornada sobre Llibertat Religiosa: Comunitats Autònomes i Llibertat Religiosa

El grup de recerca en Estudis Juridicocivils de la UIB organitza aquesta sessió dedicada a l'anàlisi de la gestió autonòmica de la convivència entre confessions.

Inauguració
Dia: dimecres, 6 de març de 2019
Hora: 10 hores
Lloc: Aula de Graus del bloc A, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

Tindrà lloc a la Universitat de les Illes Balears la VI Jornada sobre Llibertat Religiosa: Comunitats Autònomes i Llibertat Religiosa, que organitza el grup de recerca en Estudis Juridicocivils.

La jornada la presentaran el degà de la Facultat de Dret, doctor Francisco López Simó, i el senyor Lluís Segura Ginard, de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i de l'Institut d'Estudis Autonòmics.

Tot seguit, el doctor Miguel Rodríguez Blanco, catedràtic de Dret Eclesiàstic de la Universitat d'Alcalà d'Henares, impartirà la ponència «Estat autonòmic i factor social religiós».

Posteriorment, tindrà lloc la taula rodona «Gestió pública de la llibertat religiosa en les comunitats autònomes», amb les intervencions de la senyora Puerto García Ortiz, subdirectora de la Fundació Pluralisme i Convivència del Ministeri de Justícia; el doctor Marcos González Sánchez, professor titular de Dret Eclesiàstic de la Universitat Autònoma de Madrid; la senyora Montserrat Berini, directora general de Transparència i Bon Govern del Govern de les Illes Balears, i la doctora Catalina Pons-Estel, professora contractada doctora del Departament de Dret Privat de la UIB.

Les jornades es fan en el marc del projecte d'innovació docent El Dret en la premsa escrita (PID181914), amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Autonòmics del Govern de les Illes Balears, la Fundació Pluralisme i Convivència del Ministeri de Justícia, i l'Institut Metodològic de Dret Eclesiàstic de l’Estado (IMDEE). També tenen el suport del Departament de Dret Privat de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/03/2019

Data de publicació: 22/02/2019