Escoltar

V Fòrum de l'Ocupació de la UIB

Els dies 11 i 12 de març els universitaris podran trobar feina sense sortir del campus

Acte d'inauguració
Dia: dimecres, 11 de març de 2009
Hora: 11 hores
Lloc: edifici Gaspar Melchor de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Hi seran presents la senyora Joana Barceló, consellera de Treball i Formació del Govern de les Illes Balears; la doctora Francesca Garcias, directora general d'Universitat; el doctor Cels Garcia, vicerector d'Estudiants i Campus; la senyora Maria del Mar Socias, directora del Departament d'Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; el senyor Miquel Carrió, director de la dita Fundació; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears. També hi seran presents el senyor Bernadí Seguí, director de Relacions Institucionals de «Sa Nostra», Caixa de Balears, el senyor Joan Ventayol, director de Particulars, i el senyor Joan Daviu, director de zona de Palma de la CAM.

Després dels parlaments de la consellera Joana Barceló i de la rectora Montserrat Casas, les autoritats faran un recorregut pels estands de les empreses i entitats instal·lades al campus.

El V Fòrum de l'Ocupació de la UIB ha aconseguit convocar vint-i-cinc empreses i entitats que s'instal·laran durant dos dies al campus de Palma amb l'objectiu de trobar-se amb estudiants i titulats universitaris. El Fòrum té lloc el dimecres 11 i el dijous 12 de març de 2009, de les 10.30 a les 18 hores, a l'edifici G. M. de Jovellanos, al campus de la Universitat de les Illes Balears. L'organitza el Departament d'Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears en col·laboració amb el Tour del Empleo.

Al voltant de 300 universitaris s'han inscrit als tallers que ofereix el DOIP

El V Fòrum de l'Ocupació de la UIB ofereix als universitaris la possibilitat d'assistir a presentacions d'empreses, taules rodones de sortides professsionals i a tallers que els formaran en les capacitats que demanen les empreses i entitats.

Vint estudiants de Menorca i d'Eivissa seran al Fòrum de l'Ocupació de la UIB

La FUEIB finança el desplaçament de vint estudiants de Menorca i d'Eivissa i Formentera perquè puguin assistir al Fòrum. Així mateix totes les presentacions i taules rodones del Fòrum es podran seguir per videoconferència a les seus de la UIB de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

Documents relacionats

Data de publicació: 11/03/2009