Escoltar

Universitat i indústria analitzen la innovació en alimentació, gastronomia i turisme

La UIB organitza el diàleg Gastronomia, Turisme i Desenvolupament Econòmic: Noves oportunitats en col·laboració amb la Xarxa de Campus d’Excel·lència Internacional Agroalimentaris i la Fundació Triptolemos 

Dia: divendres, 28 de febrer de 2014
Hora: de les 10.30 a les 18 hores
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears organitza el diàleg Gastronomia, Turisme i Desenvolupament Econòmic: Noves oportunitats, un debat en el qual experts dels sectors agroalimentari i turístic analitzaran les noves oportunitats de desenvolupament econòmic en el marc de l’aliança entre la gastronomia i el turisme.  El coordinador d’aquest debat és el doctor Andreu Palou, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular i director del Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia de la UIB.

A la inauguració de la jornada hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, i el doctor Andreu Palou, coordinador de les jornades. A més, el senyor Màrius Rubiralta, de la Xarxa de Campus d’Excel·lència Internacional Agroalimentaris, i la senyora Yvonne Colomer, de la Fundació Triptolemos, presentaran el projecte Diàlegs Campus Universitaris i Creixement Econòmic.

El debat forma part d’un conjunt de cinc diàlegs organitzats per la Fundació Triptolemos i la Xarxa de Campus d’Excel·lència Internacional Agroalimentaris, amb el suport de la Fundació la Caixa, amb l’objectiu de detectar entorns i necessitats concretes d’innovació en els quals les universitats, els centres tecnològics i la indústria puguin treballar conjuntament en un futur immediat. Les conclusions d’aquests diàlegs es presentaran en el marc del Saló Internacional Alimentària 2014, un dels més importants en l’àmbit internacional, el pròxim 2 d’abril.

La UIB és membre de la Fundació Triptolemos i ha estat seleccionada com a relatora per la seva excel·lència en temes relacionats amb el turisme i la gastronomia, reconeguts amb el segell de Campus d’Excel·lència Internacional pel projecte de Campus Euromediterrani del Turisme i de l’Aigua (e-MTA). 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/02/2014

Data de publicació: 25/02/2014