Escoltar

Un treball de la UIB es presenta en el 12è Simpòsium Fundació La Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 presenta els resultats dels 35 projectes de recerca sobre malalties neurològiques finançats amb fons de La Marató 2005

El 12è Simpòsium Fundació La Marató de TV3 fa públics els resultats dels 35 projectes de recerca biomèdica sobre malalties del cervell que han estat finançats gràcies als fons recaptats durant La Marató de 2005.

Entre els projectes que es presenten en aquesta jornada científica que té lloc avui a Barcelona destaca l'estudi Mecanismes exitotòxics, resposta neuroinflamatòria i factors sèrics en l'esclerosi lateral amiotròfica humana i experimental, en el qual ha participat com a investigadora principal la doctora Jerònia Lladó, professora del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears i investigadora del Grup de Recerca en Neurobiologia Cel·lular, que forma part de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS). En aquest projecte hi han participat els doctors Gabriel Olmos, Víctor J. Asensio, Laia Tolosa, Margalida Mir i els estudiants de doctorat Víctor Carballo i Andrea Cardona.

Documents relacionats

Data de publicació: 29/06/2011