Escoltar

Un hospital per als ossos de peluix de les criatures

185 infants participen en una activitat pensada perquè superin la por al personal sanitari 

Atenció als mitjans
Dia: dijous, 7 de març de 2019
Hora: 10 h
Lloc: Facultat de Medicina (Son Espases)

Per tercer any consecutiu, la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears acull l’activitat Hospital d’Ossos de Peluix (HOP), destinada a aconseguir que els infants superin la por als hospitals i al personal sanitari, alhora que es promou la importància d'un estil de vida saludable.

En aquesta edició, que tindrà lloc entre els dies 5 i 7 de març, prop de 185 alumnes de quatre i cinc anys participaran en el HOP i es convertiran en els metges i infermers dels seus propis ossos de peluix. L’activitat es desenvoluparà en tres ambients: sala d’espera, sala de consultes i sala de radiografies i d’operacions.

Aquesta iniciativa està promoguda per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de les Illes Balears (AECS), formada per estudiants de Psicologia, Infermeria, Fisioteràpia i Medicina de la UIB, en el marc del programa La Universitat dels nins i de les nines, del Programa d’Orientació i Transició la Universitat(PORT-UIB).

Les escoles que participaran en el HOP són els col·legis Vialfàs de Sa Pobla, Felip Bauçà, Anselm Turmeda i Marian Aguiló de Palma i Els Molins de Búger. 

Data de publicació: 06/03/2019