Escoltar

Un centenar d'estudiants a la X Miniolimpíada de Física i Química de les Illes Balears

Dia: dimarts, 20 de maig de 2014
Hora: 9.45 h acte de benvinguda. 10 h inici de les proves
Lloc: aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma, i a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera. 

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la benvinguda als estudiants (9.45 h) i de l’inici de la prova (10 h)

Tindran lloc les proves de la X Miniolimpíada de Física i Química, organitzada pels Departaments de Física i de Química de la Universitat de les Illes Balears i per l’Associació de Químics, amb la col·laboració de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i del Col·legi Oficial de Químics.

L’objectiu d’aquesta competició és promoure l’interès per la física i la química entre els estudiants de quart d’ESO i motivar-los per a l’estudi i la millora dels seus coneixements en aquestes matèries.

Hi participen 126 estudiants (105 alumnes de Mallorca, 6 de Menorca, i 15 d’Eivissa), que representen 41 centres de totes les illes (34 de Mallorca, 2 de Menorca, 5 d’Eivissa).

Programa de la Miniolimpíada:

  • 9.15 hores. Arribada a l’edifici Mateu Orfila i Rotger.
  • 9.45 hores. Acte de benvinguda a càrrec de la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; el doctor Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències; el doctor Joan Jesús Fiol, director del Departament de Química; el doctor Climent Ramis, director del Departament de Física; i el doctor Joan Frau, professor de Química Física i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.
  • 10 hores. Inici de la prova.
  • 12 hores. Els participants, així com els professors, assistiran a unes demostracions pràctiques a càrrec de professors del Departament de Química i de Física de la UIB.

Per a més informació: http://seras.uib.es/olimpiades 

Data de l'esdeveniment: 20/05/2014

Data de publicació: 19/05/2014