Escoltar

Tres alumnes de la UIB reben un Premi Nacional de Fi de Carrera

Tres alumnes de la UIB han resultat premiats amb el Premi Nacional de Fi de Carrera en Educació Universitària corresponent al curs 2013-14, el darrer convocat pel Ministeri d’Educació i Ciència

Recepció i atenció als mitjans

Dia: divendres, 16 de novembre de 2018
Hora: a les 10.35 hores
Lloc: Son Lledó

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, rep el dia 16 de novembre els alumnes de la UIB que han obtingut el Premi Nacional de Fi de Carrera en Educació Universitària corresponent al curs 2013-14.

Els premis varen ser adjudicats pel Ministeri d’Educació per resolució del passat 28 de juliol, i en el cas de la UIB hi ha tres alumnes guardonats. Es tracta de dos alumnes que han obtingut el tercer premi, com a Graduat en Física, Rafel Perelló, i com a Graduada en Administració d’Empreses, Belén Soler, i un alumne que ha guanyat un primer premi, Rafael Ramis Cortès, Graduat en Química, que ha excusat la seva absència a l’acte, al qual també assisteixen els vicerectors de Docència, Joan Frau, i Alumnat, Rosa Isabel Rodríguez.

La resolució del Ministeri estableix que qui obtingui qualsevol dels premis convocats rebrà un diploma acreditatiu d’aquesta distinció, que serà anotada al seu expedient acadèmic. En aquesta darrera convocatòria, el Ministeri ha premiat els 171 millors estudiants que acabaren els estudis universitaris el curs 2013-14, representants de 44 universitats.

L’acte de lliurament dels diplomes dels Premis Nacionals de Fi de Carrera està previst que se celebri el dia 19 de novembre a la Sala de Cámara de l’Auditorio Nacional, a Madrid, amb l’assistència del ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, i de la secretària d’Estat d’Universitats, Investigació, Desenvolupament i Innovació, Ángeles Heras.

Data de l'esdeveniment: 16/11/2018

Data de publicació: 15/11/2018