Escoltar

Tres alumnes de l'Escola Politècnica Superior recullen els premis del I Concurs de Fotografia "La informàtica ens envolta"

Dia: dijous, 23 de febrer de 2012
Hora: 12 h
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc el lliurament dels premis del I Concurs de Fotografia “La informàtica ens envolta”, organitzat per l’Escola Politècnica Superior amb el suport del Vicerectorat de Docència i Qualitat. El concurs s’emmarca en el conveni de col·laboració entre el Ministeri d’Educació i la Universitat de les Illes Balears per impulsar i implementar sistemes tutorials d’estudis de grau que millorin l’atenció, l’orientació i el rendiment acadèmic dels estudiants de primer any.

El primer premi és per a la fotografia “L’atac de les xarxes”, d’Elena Wu Zhang, que serà obsequida amb un netbook. La fotografia finalista, que duu per títol “Amor digital”, és de l’alumne Javier Robles Torregrossa, que rebrà un tablet PC. La fotografia “E-mails d’un altre temps”, de l’estudiant Josep Cortès, se’n duu el Premi Popular, una memòria USB de 32 GB.

A l’acte hi han assistit el doctor Joan Muñoz, subdirector de l’Escola Politècnica Superior, la doctora Yolanda González, directora, i el doctor Juan José Montaño, vicerector de Docència i Qualitat de la Universitat de les Illes Balears.

 

Documents relacionats

Data de publicació: 23/02/2012