Escoltar

Torna el programa de suport a l'emprenedoria Explorer UIB Palma

Formació gratuïta, suport i mentoria per a joves. El guanyador obtindrà un viatge a Silicon Valley. 

Els emprenedors universitaris que tenen entre divuit i trenta-un anys poden presentar-se al programa Explorer «Joves amb Idees», una oportunitat per desenvolupar les seves idees de negoci de manera col·laborativa, contactar amb altres emprenedors, rebre formació innovadora, assessorament i suport personalitzat. En haver acabat la formació, els artífexs del projecte més ben valorat de l’Explorer UIB Palma viatjaran a Silicon Valley, meca de la innovació, juntament amb cinquanta emprenedors més de tot el país, on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i establiran contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros, respectivament, per tirar-los endavant.

Woman Explorer Award

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, Explorer també atorga el premi Woman Explorer Award, dotat amb 20.000 euros, i el premi Disruptive Technology Explorer, impulsat per INDRA, dotat amb 3.000 euros.

Les persones interessades s'han de registrar prèviament a la plataforma Santander X i, a continuació, presentar la candidatura al formulari Explorer «Joves amb Idees» (Espanya). La data límit és el 12 de desembre. Per qualsevol qüestió, poden contactar amb l’organització a través de l’adreça: <exploreruib@fueib.org>.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Banc Santander a través de Santander Universidades i coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), en les nou edicions anteriors, ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves emprenedors i ha generat centenars d'empreses a tot el país. A les Illes Balears, Explorer compta amb el suport de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB). 

Data de publicació: 29/11/2018