Escoltar

«The magic of travelling». X International Summer Senior University

La desena edició de la International Summer Senior University (Universitat Internacional d'Estiu per a Majors) és un programa de formació organitzat per la Universitat de les Illes Balears dirigit per la doctora Carme Orte, que s’adreça als alumnes de programes universitaris per a gent gran, persones més grans de cinquanta anys, de caràcter internacional. Atès aquest caràcter internacional, la llengua vehicular és l'anglès, i cada edició està dedicada a una temàtica diferent. Enguany el seu lema és «The magic of travelling». Es tracta d’un programa de convivència i aprenentatge d’una setmana de durada, adreçat a fomentar els valors de la interculturalitat entre persones dels diferents països d’Europa.

L’edició d’enguany compta amb la participació de 17 alumnes procedents d’universitats d’Alemanya (Universitat de Mannheim); de Polònia (Universitat de Łódź); dels Estats Units (Colorado i Denver); de Nigèria (Associació Internacional d’Universitats de la Tercera Edat, AIUTA, Nigèria); i d’Espanya (Madrid, Navarra, València i Mallorca).

Inauguració

Dia: dilluns, 4 de setembre
Hora: 10.30 hores
Lloc: Sala de Graus de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la desena edició de la International Summer Senior University, que, entre els dies 3 i 9 de setembre, dedicarà la seva activitat a la màgia de viatjar.

El professor Carlos Santos, de la Universitat de les Açores, Portugal, impartirà la lliçó inaugural, amb el títol «Cultural Senior Tourism». 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/09/2017

Data de publicació: 01/09/2017