Escoltar

Taula rodona sobre els doctorats amb Menció de Qualitat atorgada pel Ministeri d'Educació. La UIB té 13 doctorats amb Menció de Qualitat

Dia: divendres, 18 de desembre de 2009
Hora: 12.30 h
Lloc: sala d’actes de Cas Jai,
campus universitari, Palma.

Tindrà lloc la taula rodona «Doctorados con mención de calidad: retos y experiencias en algunas universidades españolas», organitzada pel Centre d'Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears, CEP.

Hi participen el doctor Carlos de Francisco, vicerector de Postgrau de la Universitat de Valladolid, i el doctor Nicolás Rodríguez, director acadèmic de Postgrau de la Universitat de Salamanca.

L’objectiu és presentar a la comunitat universitària l'experiència en la gestió d'aquestes titulacions a les universitats de Salamanca i Valladolid. S’analitzaran els reptes de la Universitat en la formació de doctors en l'espai europeu d'educació superior en un moment en què hi ha una forta pressió en la selecció de titulacions competitives. També es discutirà sobre la possibilitat de crear programes interuniversitaris de qualitat i s’estudiaran possibles fórmules que incentivin el paper dels grups de recerca en la formació de doctors.

En aquests moments, la UIB té 13 doctorats amb Menció de Qualitat.

Data de l'esdeveniment: 18/12/2009

Data de publicació: 17/12/2009