Escoltar

Taula rodona: «Efectes del Brexit: reptes i estratègies de resposta»

La Facultat d’Economia i Empresa de la UIB organitza un debat sobre els impactes que tindrà la sortida del Regne Unit de la Unió Europea 

Dia: dilluns, 2 de desembre de 2019
Hora: 12 h
Lloc: sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma

 

Tindrà lloc la taula rodona: «Efectes del Brexit: reptes i estratègies de resposta», organitzada per la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears amb l’objectiu de debatre-hi quins són els principals efectes que tindrà el Brexit (econòmics, polítics, geoestratègics, etc.) a les Illes Balears i a Espanya, el Regne Unit i tot Europa.

Hi intervindran la secretària d’Estat de Turisme, la senyora Isabel Oliver; l’ambaixador d’Espanya, el senyor Jorge Dezcallar; el catedràtic de Teoria Econòmica i exrector de la Universitat de Barcelona, el senyor Joan Tugores; el cònsol general del Regne Unit a Catalunya, les Illes Balears, Aragó i Andorra, el senyor Lloyd Milen; la presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, la senyora Maria Frontera, i l’economista en cap del Grup BBVA i director del BBVA Research, el senyor Jorge Sicilia. El professor titular del Departament d’Economia Aplicada, el doctor José Luis Groizard, moderarà la sessió.

La idea del debat és que els ponents intercanviïn visions i opinions perquè els assistents puguin enriquir la seva anàlisi d’aquesta qüestió tan important. L’objectiu final de l’equip seria redactar un conjunt d’idees per minimitzar els impactes adversos que el procés del Brexit pugui provocar en persones, comunitats, regions o, fins i tot, països. En definitiva, identificar reptes i esbrinar possibles estratègies per afrontar-los. 

La jornada està oberta a tota la comunitat universitària (alumnat, professorat i personal d’administració i serveis) i a tothom que pugui estar interessat a assistir-hi fins a completar les places.

Data de l'esdeveniment: 02/12/2019

Data de publicació: 26/11/2019