Escoltar

TIRME premia el millor projecte final de màster amb una beca de pràctiques remunerades durant un any

El Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental és un estudi propi de postgrau de la FUEIB

La senyora Adela Maria de la Fuente Gaitán, alumna del Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental. Títol propi de postgrau de la UIB (64 crèdits), impartit durant els anys acadèmics 2011-12 i 2012-13, ha estat guardonada amb el premi al millor projecte final de màster. El guardó l’atorga l’empresa TIRME, SA. La guanyadora podrà escollir entre gaudir d’una beca remunerada a l’empresa al llarg d’un any o la retribució corresponent en metàl·lic.

El treball premiat es titula Análisis de situación y valoración estratégica del sector agroalimentario y la huella de carbono en Castilla La Mancha y Extremadura.

El Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental l’han dirigit el doctor Víctor Cerdà, catedràtic de Química Analítica de la Universitat de les Illes Balears, i el doctor Joan Mateu, cap del Departament de Relacions Institucionals i Comunicació de TIRME, SA.

Aquest màster consta de cinc mòduls i s’hi tracten els temes següents: contaminació atmosfèrica i canvi climàtic, energia, cicle integral de l’aigua, gestió de residus i contaminació del sòl. El que pretén és cobrir la demanda de formació específica en temes ambientals que complementi la formació acadèmica convencional.

Documents relacionats

Data de publicació: 24/07/2014