Escoltar

Setmana de l'Aigua a la UIB, amb l'exposició "L'aigua, molt més que un recurs" i un concurs de fotografia

Exposició
Dies:
fins al 23 de març de 2012
Lloc:
vestíbul de l'edifici Mateu Orfila i Rotger,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears s'afegeix a la celebració del Dia Mundial de l'Aigua amb les activitats organitzades per l'Oficina de Gestió Ambiental i Sostenibilitat (OGAS) de la UIB en el marc de la Setmana de l'Aigua.

L'OGAS ha organitzat l'exposició L'aigua, molt més que un recurs, que es podrà visitar fins al 23 de març de 2012 al vestíbul de l'edifici Mateu Orfila i Rotger. L'exposició ha estat elaborada en el marc de la campanya H2O, Recursos Didàctics i Formatius sobre l’Aigua al Planeta Terra i presenta un recorregut per les realitats de Colòmbia, el Salvador, Palestina, el Marroc, l’Amazònia i el Perú, partint de les Illes Balears, que permet conèixer les causes de la manca d’accés a l’aigua potable al món i fer propostes d’actuació per garantir el dret a l’aigua, declarat com a dret humà bàsic per l’Assemblea General de Nacions Unides el 2010.

A més, el punt d’informació de l’OGAS es trobarà al mateix edifici, amb la funció de donar informació sobre la campanya Amb Sentit Comú, per conscienciar en temes ambientals i resoldre els dubtes que tingueu en matèria de transport, energia, aigua o residus.

L'OGAS també ha convocat un concurs de fotografia amb el mateix tema que enguany protagonitza la campanya del Dia Mundial de l’Aigua: L’aigua i la seguretat alimentària. El concurs està obert a tota la comunitat universitària, i el termini de presentació de les fotografies finalitza el 22 d'abril. El guanyador del concurs rebrà com a premi una bicicleta plegable per fomentar la mobilitat sostenible.

Documents relacionats

Data de publicació: 21/03/2012