Escoltar

Seminari «Cinematografies africanes per entendre el continent veí»

Dia: dimecres, 13 de març de 2019
Hora: de les 17 a les 19.30 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc, a la Universitat de les Illes Balears, el seminari «Cinematografies africanes per entendre el continent veí», en el marc del Festival d'Altres Cinemes que acull els dies 14, 15 i 16 de març de 2019 el CineCiutat de Palma.

M. Magdalena Brotons és doctora en Història de l'Art amb la tesi El cine en Francia, 1895-1914, reflejo de la cultura visual de una época. Aquesta investigació relaciona el cinema dels orígens amb la cultura visual del segle XIX i dels primers decennis del XX, i va ser publicada l'any 2014 per Genueve Ediciones. En aquesta mateixa línia, és autora del llibre El cinema, art de la modernitat (2004). Actualment, és membre del projecte d'investigació «Presencias y representaciones de la mujer en el cine de los orígenes» (finançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat, HAR2015-66262-P) i professora d'Història de l'Art del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB.

Sebastián Ruiz-Cabrera és doctor en Comunicació, professor especialitzat en Relacions Internacionals i Cinemes Africans, programador del Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona (FICAB) i ajudant de programació del Film Africa de Londres. Fotoperiodista col·laborador a diferents diaris, com El País i La Vanguardia; revistes, com Mundo Negro, i a RNE. És cofundador de la revista digital wiriko.org

Data de l'esdeveniment: 13/03/2019

Data de publicació: 07/03/2019