Escoltar

Sant Jordi a la UIB

Activitats relacionades amb el dia de Sant Jordi 

Edicions UIB celebra Sant Jordi regalant llibres. Agafa els que t’agradin més.

Dia: dijous, 23 d’abril de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: edificis del campus universitari, Palma
 

La Universitat de les Illes Balears regalarà llibres d’Edicions UIB als membres de la comunitat universitària. Els llibres seran a les entrades dels edificis G. M. de Jovellanos, Guillem Cifre de Colonya, Anselm Turmeda, Beatriu de Pinós, Ramon Llull, Son Lledó, Antoni Maria Alcover, Guillem Colom Casasnovas, Mateu Orfila i Rotger, Cas Jai i Sa Riera.

A les taules dels edificis G. M. de Jovellanos, Ramon Llull, Anselm Turmeda, Mateu Orfila i Rotger, Guillem Cifre de Colonya també hi haurà urnes per a la donació voluntària d’ajudes econòmiques per atendre les necessitats dels alumnes de la UIB amb dificultats econòmiques sobrevingudes per estudiar o continuar estudis oficials. 

Segona edició de l'acció poètica: Esclatasentits!

Dia: dijous, 23 d’abril de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: claustre de l’edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma
 

Per segon any consecutiu, el grup d’alumnes i professors de Llengua i Literatura Catalanes Esclatasentits, organitzen l’acció poètica Esclatasentits! Una activitat que pretén descarregar un esclat de literatura a tots els sentits possibles (visuals, sonors…) i contagiar un ambient d’alegria i divertiment com a celebració avançada de la festivitat de Sant Jordi.

Enguany totes les intervencions es desenvoluparan al claustre de l’edifici Ramon Llull, recitals, sessions de micro obert, intercanvi de llibres i un concert del músic Damià Oliver.

L’activitat compta amb la col·laboració de l’Assemblea d’Estudiants, el Consell d’Estudiants i el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB.  

Concurs del Consell d’Estudiants

El Consell d’Estudiants  proposa un concurs amb motiu del Dia de Sant Jordi. Es tracta de pensar un llibre per recomanar o una citació per compartir, que s’ha de comentar a Twitter o Facebook del compte del Consell d'Estudiants i mencionar la publicació o piulada amb l'etiqueta #CdE23AbrilUIB. El termini per participar-hi acaba divendres, 24 d’abril. 

Més informació aquí.

 

Data de publicació: 22/04/2015