Escoltar

Reunió internacional d'investigadors sobre el dolor crònic a Sa Riera

La UIB acull el Vè Simposi Internacional per a l’Estudi del Dolor Crònic i la Fibromiàlgia els dies 12 i 13 de setembre de 2014 

Inauguració
Dia: divendres, 12 de setembre de 2014
Hora: 10 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

La Unitat d’Investigació i Diagnòstic Neuropsicològic del Dolor Crònic (UNIDOC-IUNICS) de la Universitat de les Illes Balears i la Fundació d’Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica organitzen la cinquena edició del Simposi Internacional per a l’Estudi del Dolor Crònic (Fibrosymposium).

Aquesta reunió internacional d’investigadors i clínics es farà a Sa Riera els dies 12 i 13 de setembre de 2014, i s’hi tractaran diferents avanços en el camp de la recerca sobre la fibromiàlgia i el dolor crònic. A més, es compartiran experiències, s’avaluaran els mecanismes fisiopatològics d’aquestes afeccions i es plantejarà l’aplicació clínica de la recerca a la prevenció, el diagnòstic i el tractament d’aquestes patologies.

El simposi s’estructura entorn d’una reunió d’experts nacional i internacionals, amb una conferència inaugural a càrrec del doctor Dan Buskila, catedràtic de la  Universitat Ben-Gurion del Negev (Israel), i set taules d’experts en dolor, reumatologia, neurociències, rehabilitació, psicologia i medicina general.

Les intervencions seran enregistrades en vídeo i formaran part del contingut científic del curs d’actualització anual multidisciplinari sobre el dolor crònic i la fibromiàlgia Fibrodolor Online 2013-14

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/09/2014

Data de publicació: 11/09/2014