Escoltar

Reunió del projecte intergeneracional Sharing Childhood a la UIB

Es fonamenta sobre l'intercanvi d'experiències d’aprenentatge conjuntes en el marc educatiu i comunitari entre persones grans i infants  

Dia: el dimarts 20 de maig de 2014
Hora: 18 hores
Lloc: Sala de Graus de l'edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

La UIB acollirà la trobada de tots els agents locals implicats en el desenvolupament del projecte intergeneracional Sharing Childhood (compartir la infància).

Es tracta d’un projecte intergeneracional que es fonamenta en l’intercanvi d’experiències entre persones grans i infants de primària. L’objectiu és promoure relacions positives entre adults i infants mitjançant l’aprenentatge de valors, desenvolupant una metodologia intergeneracional d’aprenentatge sobre valors inclusius a escoles d’Espanya, Polònia i Turquia.

A la reunió hi assistiran les escoles implicades, el grup de persones grans participants i els membres del Grup d’Investigació Educativa i Social (GIFES), del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

El projecte Sharing Childhood s'emmarca en el «Lifelong Learning Programme» de la Comissió Europea, dins el subprograma «Grundtvig». Hi participen GIFES (UIB- Espanya) Foundation for the development of the education system (Lodz Polònia) i el Bayat Halk Egitim Merkezi Mudurlugu (Afyonkarahisar-Turquia). La coordinació de tot el projecte en els tres països és a càrrec del GIFES-UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/05/2014

Data de publicació: 19/05/2014