Escoltar

Representants de 31 universitats de la conca mediterrània participen a la UIB a la trobada de la Universitat Euromediterrània Téthys

Dia: divendres 23 i dissabte 24 de gener de 2009
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

Acte d'inauguració
Dia: divendres, 23 de gener de 2009
Hora: 12.30 h
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

Hi assistiran el senyor M. Michel Kasbarian, president de la Universitat Euromediterrània sense fronteres Téthys; el senyor Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears.


La Universitat Euromediterrània Téthys és una universitat sense fronteres que agrupa 31 universitats de països de la conca mediterrània: França, Itàlia, Líban, Egipte, Tunísia, Algèria, el Marroc i Espanya (Universitat de Barcelona i Universitat de les Illes Balears).

Els objectius d'aquesta universitat són desenvolupar programes conjunts de recerca; de mobilitat d'estudiants de doctorat, màster i grau i també de professorat, així com ajudar a la implementació de l'espai europeu d'educació superior, entre d'altres qüestions.

Els fonaments de Téthys es troben a la Conferència Euromediterrània de Barcelona de l'any 1995 i la seva creació va ser per acord de 29 universitats l'any 2000 amb la intenció de servir com a espai euromediterrani de recerca i d'ensenyament.


Dissabte, 24 de gener, en el marc de la trobada, tindrà lloc un seminari temàtic sobre els canvis de la valoració de la recerca pública, la creació de noves empreses i el balanç dels diferents països que formen part de Téthys.

Documents relacionats

Data de publicació: 23/01/2009