Escoltar

Raúl Zibechi i Manolo Sáez parlaran de moviments socials a la jornada Els Espais en Crisi, de l'OCDS

Dia: divendres, 17 de febrer de 2012
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,

c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La jornada Els Espais en Crisi, l’organitzen els membres del grup d’investigació sobre Sostenibilitat i Territori del Departament de Ciències de la Terra i està finançada en el marc de la VIII convocatòria d’ajuts per a accions d’educació per al desenvolupament de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Sostenibilitat de la UIB.

Les conferències són les següents:

  • Los movimientos desde abajo. Experiencias en y desde los barrios en tiempos de la crisis global, a càrrec del senyor Manolo Sáez, de l’associació Zambra Iniciativas para la Acción Social.

Manolo Sáez Bayona és un activista que des de fa més de 25 anys ha participat en múltiples mobilitzacions de caràcter autònom i anticapitalista. La seva tasca en defensa de la renda bàsica és una de les més conegudes. També ha participat de l'Assemblea d'Aturats de Gasteiz, les campanyes contra l'Europa del capital, etc. Igualment és membre del Col·lectiu Baladre i s'encarrega, entre d'altres, de treure materials per a la reflexió crítica.

  • Cartografía política de las periferias urbanas latinoamericanas, a càrrec del senyor Raúl Zibechi, investigador independent de l’extensió universitària de la Universitat Nacional de l’Uruguai.

Raúl Zibechi és un investigador i activista uruguaià que ha treballat al costat dels moviments autònoms llatinoamericans i ha reflexionat profundament sobre la construcció de realitats socials antiestatals i anticapitalistes, així com de les seves contradiccions.

Documents relacionats

Data de publicació: 17/02/2012