Escoltar

Quinze universitats espanyoles intercanvien experiències sobre estils de vida saludable a les universitats

La trobada ha tingut lloc en el marc de la XXIV Escola de Salut Pública de Menorca 

La trobada Estils de Vida Saludables a la Universitat: Estratègies d’intervenció en el marc de la Xarxa Espanyola d’Universitats Saludables s’ha centrat a establir estratègies d’actuació i col·laboració entre els diferents agents implicats en la promoció de la salut a l’àmbit de la Universitat, identificar les eines per al desenvolupament d’accions locals, debatre sobre la manera com es pot incloure l’estratègia Universitat saludable en els plans estratègics de les universitats i afavorir el desenvolupament de la recerca en estils de vida i salut, com també la transferencia social d’aquest coneixement.

La trobada va comptar amb la participació de quinze universitats espanyoles de la Xarxa Espanyola d’Universitats Saludables (REUS) i es va celebrar en el marc de la XXIV Escola de Salut Pública de Menorca.

La coordinació ha anat a càrrec de: 

  • El doctor Antoni Aguiló Pons, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, membre del grup de recerca Evidència, Estils de Vida i Salut, IUNICS, Universitat de les Illes Balears.
  • El doctor Miquel Bennàsar Veny, director del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia, membre del grup de recerca Evidència, Estils de Vida i Salut, IUNICS, Universitat de les Illes Balears.
  • La senyora Begoña Merino, cap de l’Àrea de Promoció de la Salut, Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
  • La senyora Carmen Gallardo, coordinadora de la Xarxa Espanyola d’Universitats Saludables (REUS), i vicerectora de Política Social, Qualitat Ambiental i Universitat Saludable, Universitat Rey Juan Carlos.

Temes relacionats

Data de publicació: 24/09/2013