Escoltar

Puja de grau: vine a la V Setmana del Postgrau

L'Escola de Doctorat i el Centre d'Estudis de Postgrau organitzen un programa d'activitats del 8 al 12 d'abril amb l'objectiu de mostrar l'oferta acadèmica de la UIB 

Inauguració
Dia: dilluns, 8 d'abril de 2019
Hora: 12 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Del dilluns 8 al divendres 12 d'abril de 2019, el Centre d'Estudis de Postgrau i l'Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears dediquen una setmana a presentar els màsters oficials i doctorats. Aquesta iniciativa està orientada a estudiants i futurs alumnes de postgrau, i té com a objectiu donar a conèixer tant l'oferta d'estudis com els millors treballs i expedients del darrer curs acadèmic.

Inauguració

La V Setmana del Postgrau s'inaugura el dilluns, 8 d’abril, a les 12 hores, amb la presentació de la primera tesi doctoral que s'ha llegit a la Facultat de Medicina de la UIB. Serà a càrrec de l'autor, Francesc Xavier Molina Romerao, doctor en Investigació Translacional en Salut Pública i Malalties d'Alta Prevalença de la Universitat de les Illes Balears, que parlarà de «Quins factors influeixen en la reaparició del carcinoma hepatocel·lular?».

Durant l’acte també es lliuraran els premis Santander-UIB als millors estudiants de màster de la UIB, i els ajuts de mobilitat Santander-UIB a cinc estudiants de doctorat de la UIB.

El dimarts 9 i el dimecres 10 d'abril, a més de les sessions informatives dedicades als màsters i doctorats, s’impartiran diverses conferències i seminaris sobre temes d’actualitat: beques, mobilitat, exposició en públic, entre d’altres.

El dijous 11 d’abril tindrà lloc la conferència principal de la Setmana, a càrrec de la  presidenta de l'Observatori contra la Violència de Gènere del Consell General del Poder Judicial, senyora Ángela Carmona. Serà a les 18.30 hores a la sala d'actes de Sa Riera.

Concursos

A més, en el marc de la Setmana de Postgrau, es duran a terme diferents concursos. Un serà el II Concurs Tast de Màster, al qual accedeixen els alumnes del curs 2017-18 que volen presentar els seus treballs de Fi de Màster en 5 minuts. Els participants optaran a 750 euros en premis. A més, durant tota la setmana, els treballs presentats al III Concurs de pòsters de màster i el IV Concurs de pòsters de doctorat estaran exposats a l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

El lliurament de premis d'aquests concursos tindrà lloc el divendres, 12 d'abril, a les 13 hores, al vestíbul de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda. 

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 08/04/2019

Data de publicació: 01/04/2019