Escoltar

Publicació del llibre "Shocking Moral Judgements", dels investigadors de la UIB Antonio Olivera i Jaume Rosselló

El volum, publicat per l’editorial alemanya Lambert Academic Publishing, s’ha elaborat a partir de la tesi doctoral d’Antonio Olivera, defensada a la UIB 

L’editorial alemanya Lambert Academic Publishing ha publicat recentment el llibre Shocking Moral Judgements, dels investigadors de la Universitat de les Illes Balears Antonio Olivera La Rosa i Jaume Rosselló Mir.

El llibre s’ha elaborat a partir de la tesi doctoral d’Antonio Olivera, defensada a la UIB i dirigida conjuntament pels doctors Camilo J. Cela Conde, del Departament de Filosofia i Treball Social, i Jaume Rosselló Mir, del Departament de Psicologia de la UIB. A la seva tesi doctoral, Antonio Olivera proposa una aproximació afectivodimensional per abordar la influència de la repugnància en els judicis morals, i conclou que l’exposició a imatges negatives impactants durant un breu lapse de temps fa que, seguidament, siguem moralment més permissius. Aquest estudi s’ha fet en el marc del projecte de recerca La naturaleza moral y estética humana. Caracterización sistemática de los rasgos derivados humanos de moral y estética (Projecte HUMAN FFI2010-20759), dirigit pel professor Enric Munar Roca i finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.  

Data de publicació: 18/12/2012