Escoltar

Productes ecològics i locals sense sortir del campus

Inauguració del Mercat Ecològic a la UIB. S'obsequiarà els primers visitants amb una bossa de tela 

Dia: dijous, dia 16 d'octubre de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: al caminal de l'Illa d'en Colom, entre l'edifici Ramon Llull i l'edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma. 

Cada dijous, a partir de les 10 i fins a les 15.30 hores aproximadament, la UIB compta amb un mercat de productes ecològics per facilitar i apropar el consum de productes orgànics i locals als membres de la comunitat universitària. Per això aquesta zona queda tancada a la circulació i l'estacionament de cotxes. El mercat l'organitza el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable juntament amb l'Associació Mercat Ecològic.

Dijous, dia 16, tindrà lloc la inauguració oficial del mercat, amb la presència de la senyora Margaret Mercadal, directora general de Medi Rural i Marí; la senyora Antònia Maria Estarellas, directora general de Cooperació i Immigració del Govern de les Illes Balears; el senyor José Ramón Orta, gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca; del Rector, doctor Llorenç Huguet, i del vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB, doctor Antoni Aguiló. Les primeres cent persones que s’acostin al mercat aquest dia, rebran una bossa de tela ecològica i de comerç just que repartiran els placers.

Aquesta és una iniciativa emmarcada en la filosofia de la Universitat de les Illes Balears de potenciar tant el consum responsable com el producte i els productors de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/10/2014

Data de publicació: 14/10/2014