Escoltar

Presentació d'un llibre de la professora Olga Cardona

L’obra Acolliment en la quarta part dels milloraments. Un estudio sobre la tradición jurídica pitiusa es presentarà divendres a Eivissa i dimarts a Palma 

Eivissa
Dia: divendres, 30 de maig de 2014
Hora: 20.30 hores
Lloc: sala de plens del Consell Insular d’Eivissa 

Palma
Dia: dimarts, 3 de juny de 2014
Hora: 20 hores
Lloc: Institut d’Estudis Baleàrics, c/ de la Protectora, 10, Palma  

Tindrà lloc la presentació del llibre Acolliment en la quarta part dels milloraments. Un estudio sobre la tradición jurídica pitiusa, de la doctora Olga Cardona Guasch, professora del Departament de Dret Privat de la Universitat de les Illes Balears. 

A Eivissa, hi intervindran el president del Consell Insular d’Eivissa, senyor Vicent Serra Ferrer, i el secretari general de la UIB, doctor Pedro Grimalt. A Palma, hi intervindran el director general d’Universitats, Recerca  i Transferència del Coneixement, senyor Miquel Deyà; el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, senyor Antoni Vera; la professora del Departament de Dret Privat de la UIB, doctora Maria Pilar Ferrer; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. 

L’obra, editada per Lleonard Muntaner Editor, és el resultat de la tesi doctoral d’Olga Cardona, defensada a la UIB, en la qual aprofundeix en una clàusula pròpia dels capítols matrimonials eivissencs que és una de les institucions jurídiques més antigues que es conserven a les Pitiüses. 

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 30/05/2014

Data de publicació: 29/05/2014