Escoltar

Presentació dels resultats d'una recerca sobre la desinfecció de les aigües recreatives

A càrrec dels investigadors del Departament de Química de la UIB i del Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears  

Dia: dimarts, 8 d’octubre de 2013
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de Cas Jai,
campus universitari, Palma
 

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears i el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears organitzen la Jornada Desinfecció d’Aigües Recreatives.

En el marc d’aquesta jornada es donaran a conèixer els resultats derivats d’un projecte de recerca conjunt desenvolupat per investigadors de la UIB i representants de la indústria química sobre les característiques fonamentals dels mètodes emprats per a la desinfecció d’aigües recreatives, els seus avantatges i inconvenients, i la seva repercussió sobre la salut i la indústria química local. La recerca ha comptat amb el suport econòmic de la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement.

A la inauguració hi intervindran el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel Deyà, i el vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB, doctor Jordi Llabrés.

Data de l'esdeveniment: 08/10/2013

Data de publicació: 07/10/2013