Escoltar

Presentació del programa SOIB Jove - Qualificats a la UIB

S’han incorporat 92 joves que treballaran en grups de recerca, gerència i FUEIB durant 15 mesos 

Dia: dilluns, 9 d'octubre de 2017
Hora: 12 h
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma 

Ha tingut lloc la presentació del programa SOIB Jove - Qualificats Sector Públic a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, que ha presidit la senyora Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears. A l’acte també hi ha assistit el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, senyor Biel Barceló; el conseller de Treball, Comerç i Indústria, senyor Iago Negueruela; i el rector de la Universitat de les Illes Balears, senyor Llorenç Huguet.

El projecte forma part del Programa SOIB JOVE – Qualifitats Sector Públic, finançat pel SOIB amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i la Garantia Juvenil. L’objectiu és incentivar la contractació en pràctiques de persones joves desocupades beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil per part de les entitats que conformen el sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears i les seves entitats dependents o vinculades. Aquest programa pretén que els joves que es contractin millorin l'ocupabilitat en l'exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i en les àrees del seu coneixement, i d'aquesta manera millorar les possibilitats d'inserció posterior en el mercat laboral.

A la UIB, en el marc d’aquest programa, s’han incorporat per un termini de 15 mesos, 74 joves qualificats a grups de recerca per donar suport a la investigació que es fa a la Universitat i fer-ne divulgació. Per altra banda, vuit joves s’han incorporat a la Gerència de la UIB i deu més a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB)

Data de publicació: 09/10/2017