Escoltar

Presentació del nou Llibre Blanc del turisme de les Illes Balears

Cap a una nova cultura turística

Dia: dimarts, 5 de maig de 2009
Hora: 11 h
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca

Tindrà lloc la presentació del nou Llibre Blanc del turisme a les Illes Balears, Cap a una nova cultura turística, un treball fruit de la col·laboració entre l'Institut d'Estratègia Turística de les Illes Balears (INESTUR), Sa Nostra, la Cambra de Comerç de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears.

El nou treball aplega un ampli ventall d'investigacions sobre turisme des de perspectives econòmiques, socials, culturals, jurídiques i ambientals que exemplifiquen la mutació turística que ha experimentat l'arxipèlag en els darreres vint anys.

La presentació anirà a càrrec de la senyora Ina Martínez, directora d'Empreses Turístiques de “Sa Nostra”; el senyor Jaume Bauzà, president de la Comissió de Formació de la Cambra de Comerç de Mallorca; la doctora Nativitat Juaneda, vicerectora de Relacions Internacionals i Mobilitat de la UIB; i el senyor Antoni Oliver, gerent d'INESTUR.

També hi seran presents els directors de l'obra: el doctor Antoni Riera, director del Centre de Recerca Econòmica (UIB - Sa Nostra), i el doctor Eugeni Aguiló, catedràtic del Departament d'Economia Aplicada de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 05/05/2009