Escoltar

Presentació del llibre "Perfils lingüístics balears", del doctor Joan Veny

També es presentaran els dos darrers volums publicats de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver 

Roda informativa
Dia: divendres, 18 de desembre de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala de juntes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, Palma 

Tindrà lloc la presentació als mitjans del llibre Perfils lingüístics balears, del doctor Joan Veny, i dels dos darrers volums publicats de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver. 

Hi intervindran el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el president de l’Institut d’Estudis Catalans, doctor Joandomènec Ros; la presidenta de la Secció Filològica de l’IEC, doctora Teresa Cabré; el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, senyor Josep Ramon Cerdà; el delegat de l'IEC a Palma i catedràtic del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, doctor Damià Pons; el director de l’edició de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver i catedràtic del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, doctor Pere Rosselló; el doctor Lleonard Muntaner, editor; i el doctor Joan Veny, autor del llibre i membre de l’IEC.

Presentació
Dia: divendres, 18 de desembre de 2015
Hora: 19.30  hores
Lloc: seu de l’Institut d’Estudis Baleàrics, c/ de la Protectora, 10, local 11, Palma 

Tindrà lloc la presentació del llibre Perfils lingüístics balears, del doctor Joan Veny. Hi intervindran el president de l’Institut d’Estudis Catalans, doctor Joandomènec Ros; la presidenta de la Secció Filològica de l’IEC, doctora Teresa Cabré; el director de l’Institut d’Estudis Baleàrics, senyor Josep Ramon Cerdà; i el doctor Joan Veny, autor del llibre i membre de l’IEC. Moderarà l’acte el doctor Lleonard Muntaner, editor. 

Data de l'esdeveniment: 18/12/2015

Data de publicació: 15/12/2015