Escoltar

Presentació del llibre «Hacia el hombre responsable. Diálogos sobre evolución genética y cultural», de Jean Dausset i Maties Tomàs Salvà

Dia: dimarts, 10 d'abril de 2018 
Hora: 19.30 hores
Lloc: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears, passeig de Mallorca, 42, Palma

Tindrà lloc la presentació de la segona edició del llibre «Hacia el hombre responsable. Diálogos sobre evolución genética y cultural», del doctor Jean Dausset (1916-2009), metge i premi Nobel de Medicina (1980), i el doctor Maties Tomàs Salvà, director del Servei de Prevenció de Riscs Laborals del Govern de les Illes Balears.  

El llibre, editat per Edicions UIB, confronta els punts de vista de dos metges: un, Jean Dausset, va ser un científic que consagrà la seva vida a la investigació biològica fonamental, encara que sempre orientada a l'aplicació en profit del malalt; l'altre, Maties Tomàs Salvà, és un clínic format en medicina social que, a través de l'exercici de la seva professió, coneix de primera mà el sofriment que provoca la malaltia.

Signa el pròleg Federico Mayor Zaragoza, exdirector general de la UNESCO, mentre que l'autor del prefaci és Lluís Quintana-Murci, director científic de l'Institut Pasteur de París. 

Data de l'esdeveniment: 10/04/2018

Data de publicació: 09/04/2018