Escoltar

Presentació del llibre: «Género, adolescencia y drogas. Prevenir el riesgo desde la familia»

De les doctores Carme Orte i Rosario Pozo, professores del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB 

Dia: dimecres, 11 d’abril de 2018
Hora: 19 hores
Lloc: Embat Llibres, c/ del Papa Joan XXIII, 5 E, Palma 

Presentació del llibre Género, adolescencia y drogas. Prevenir el riesgo desde la familia, de les doctores Carme Orte i Rosario Pozo, professores del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB. La presentació serà a càrrec de la periodista Neus Albis. També hi intervindrà l’autora i catedràtica de la UIB Carme Orte.

«El consum abusiu de drogues és un dels principals factors determinants de la salut, en especial entre les poblacions més joves; una conducta que en l’actualitat també afecta de manera significativa les nines i dones joves.

»En aquesta obra s’hi apleguen experiències i investigacions avançades i innovadores sobre l’estat de la qüestió, els programes preventius basats en l’evidència des de la família, la reducció de riscs i les estratègies de resistència en dones adolescents; a més, es presenten noves propostes o línies de futur en matèria de prevenció i gènere. El propòsit és augmentar la sensibilització de la nostra societat en aquests temes i millorar les intervencions i les pràctiques efectives de drogodependències en nins i joves». 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/04/2018

Data de publicació: 28/03/2018