Escoltar

Presentació del llibre "Els subjectes de l'alteritat: Estudis sobre la narrativa de Carme Riera", amb la presència de l'escriptora

El llibre l'han editat Edicions UIB, l'Institut d'Estudis Baleàrics i Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Dia: dimecres, 28 de març de 2012
Hora:
19.30 hores
Lloc:
Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma

Tindrà lloc la presentació del llibre Els subjectes de l'alteritat: Estudis sobre la narrativa de Carme Riera, de Pilar Arnau i Segarra i Luisa Cotoner Cerdó. El volum l'han editat Edicions UIB, l'Institut d'Estudis Baleàrics i Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

La presentació anirà a càrrec de la doctora Maria Payeras, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la Universitat de les Illes Balears. També hi intervindran el doctor Joan Mas i Vives, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB i director de la col·lecció, la doctora Luisa Cotoner Cerdó, coautora del llibre, i l'escriptora Carme Riera. Moderarà l'acte Pilar Arnau i Segarra, coautora de l'obra.

El llibre analitza l’obra de Carme Riera des de perspectives diverses, centrant-se en temes tals com l’alteritat: la subversió de l’ordre establert, les modalitats de la ironia, el tractament de la intertextualitat..., o la recepció de la narrativa rieriana més enllà de les nostres fronteres a través de les traduccions o de les interpretacions crítiques. El llibre inclou també les opinions de la mateixa Carme Riera conversant amb Luisa Cotoner, a més d’una cronologia bibliogràfica de les seves obres i una àmplia selecció de referències a les entrevistes que ha mantingut l’autora al llarg de més de trenta anys de creació literària.

El llibre ja és disponible a la llibreria electrònica d'Edicions UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/03/2012

Data de publicació: 26/03/2012