Escoltar

Presentació del congrés "Models and Simulation in Engineering, Economics and Management and General Applications"

Els dies 18, 19 i 20 de juny tindrà lloc a la UIB el congrés internacional Models and Simulation in Engineering, Economics and Management and General Applications, que promou l'Association for the Advancement of Modelling and Simulation Techniques in Enterprises, AMSE.

La temàtica del congrés analitza, des d'un punt de vista multidisciplinari (medi ambient, ciències de la salut, finances, turisme, enginyeria...), com el tractament de la incertesa ajuda a millorar la presa de decisions sobre qualsevol àrea, ja que permet analitzar la informació disponible d'una forma més eficient.


A disposició dels mitjans

Dia: dimecres, 18 de juny de 2008
Hora: 17.30 hores
Lloc: Aula de Graus d'Economia, edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

El doctor Gil Aluja, president de la Junta Directiva i acadèmic reconegut, president de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres d'Espanya i guardonat en nombroses ocasions i amb 21 doctorats honoris causa d'universitats, i el doctor Onofre Martorell, president del comitè organitzador de l'AMSE 2008.

Inauguració del congrés

Dia: dimecres, 18 de juny de 2008
Hora: 18.30 hores
Lloc: Aula de Graus d'Economia, edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Acte d'inauguració amb la presència del senyor Joan Sastre, director general de Promoció Turística; el senyor Jaume Gil, president de l'AMSE; el senyor Onofre Martorell, president del comitè organitzador i professor de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/06/2008