Escoltar

Presentació de l'acte Per una Llengua Plenament Normal

L’Institut d’Estudis Catalans organitza una jornada sobre els criteris d’un model lingüístic inclusiu amb la col·laboració de la UIB

Roda informativa
Dia: dimarts, 3 de juny de 2014
Hora: 11.30 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i la Universitat de les Illes Balears presentaran als mitjans de comunicació la jornada Per una Llengua Plenament Normal: La funció complementària de l’estàndard i les altres varietats lingüístiques.

Hi intervindran el president de la Secció Filològica de l’IEC, Isidor Marí; el director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, Joan Antoni Mesquida; el president de la Comissió Tècnica d’Assessorament Lingüístic de la UIB, Joan Miralles; i el nou membre de la Secció Filològica de l’IEC, Nicolau Dols. 

Acte
Dia: dimarts, 3 de juny de 2014
Hora: 19 hores
Lloc: Club Diario de Mallorca, c/ de Puerto Rico, 15, Palma 

L’IEC ha organitzat, amb la col·laboració de la UIB, la jornada Per una Llengua Plenament Normal: La funció complementària de l’estàndard i les altres varietats lingüístiques, a fi de facilitar a la societat de les Illes Balears una informació indispensable amb vista a la consolidació d’un model de llengua plenament normal, que asseguri la funció complementària entre la varietat estàndard i les altres varietats o modalitats lingüístiques. 

Hi intervindran: 

  • Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la UIB.
  • Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Joan Veny, membre de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Joan Miralles, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, membre de la Secció Filològica de l’IEC i president de la Comissió Tècnica d’Assessorament Lingüístic de la UIB.
  • Joan F. López Casasnovas, membre de l’Institut Menorquí d’Estudis i de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Enric Ribes, membre de l’Institut d’Estudis Eivissencs i de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Nicolau Dols, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB i membre de la Secció Filològica de l’IEC. 

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/06/2014

Data de publicació: 02/06/2014