Escoltar

Presentació de la segona edició de l'Anuari de la Joventut de les Illes Balears

Al final de l’acte, el catedràtic d’Antropologia Social de la Universitat Pompeu Fabra, Carles Feixa, pronunciarà la conferència: «Generació Blockchain. Ser jove en un món globalitzat». 

Dia: dijous, 21 de novembre de 2019
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes del Parlament de les Illes Balears, carrer del Palau Reial, 16, Palma  

Tindrà lloc la presentació del II Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2019. Un projecte que fa un any va arrencar per iniciativa de la Conselleria d’Afers Socials i Esports (Direcció General d’Infància, Joventut i Famílies, Institut Balear de la Joventut) del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca (Conselleria de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local), la Fundació Guillem Cifre de Colonya i la Universitat de les Illes Balears, a través del grup GIFES (Grup de Recerca i Formació Educativa i Social).

Hi intervindran la professora de l’àrea de Teoria i Història de l’Educació, membre del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) i coordinadora de l’Anuari de la Joventut, la doctora Belén Pascual; la vicerectora d’Estudiants, la doctora Rosa Isabel Rodríguez; la consellera d’Afers i Esports del Govern de les Illes Balears, la senyora Fina Santiago; la presidenta del Consell de Mallorca, la senyora Catalina Cladera, i el president del Parlament de les Illes Balears, el senyor Vicenç Thomàs.  

Finalment, el catedràtic d'Antropologia Social de la Universitat Pompeu Fabra, Carles Feixa, pronunciarà la conferència «Generació Blockchain. Ser jove en un món globalitzat». 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/11/2019

Data de publicació: 20/11/2019