Escoltar

Presentació de la digitalització, a càrrec del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, de l'hemeroteca de l'Associació de Premsa Forana de Mallorca

Dia: divendres, 27 de juny de 2008
Hora: 11.30 hores
Lloc: Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB ha digitalitzat bona part de l'hemeroteca de l'Associació de Premsa Forana de Mallorca (APFM), la qual cosa permetrà la seva preservació i consulta en línia.

Es tracta de més de 530.000 pàgines de continguts referits als pobles de Mallorca, de les quals 271.300 -pertanyents a 82 publicacions- ja estan enllestides després de dos anys de treball conjunt entre l'APFM i el Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears, en un projecte finançat per la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears.

A partir d'ara es procedirà a introduir les 271.300 pàgines dins la Biblioteca Digital de la UIB, la qual cosa permetrà realitzar consultes a través de la xarxa.

A l'acte hi assistiran la senyora Margalida Tous, directora general de Política Lingüística del Govern; la senyora Rosa Barceló, directora general de Política Lingüística del Consell de Mallorca; i el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 27/06/2008