Escoltar

Presentació de Univalue Valorización, SL, empresa creada pel G9 per assessorar les universitats en la gestió de patents

El dimarts 14 de febrer a les 11 hores a la sala d’actes de Cas Jai tindrà lloc la presentació de l’empresa Univalue Valorización, SL, organitzada pel Vicerectorat de Política Científica i Innovació de la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

La presentació està dirigida a tot el personal de la UIB, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis.

Univalue Valorización, SL, és una societat creada pels integrants del Grup 9 d’universitats (G9) en la qual la UIB participa, per al foment de la transferència dels resultats de les investigacions a la societat. La seva activitat s’orienta a donar suport a les universitats i les seves OTRI en la valorització de les patents i tecnologies originades a partir de projectes de recerca, així com en la comercialització d’aquestes.

A la presentació es donarà una visió general de l’activitat que duu a terme Univalue amb els grups de recerca de les universitats del G9 i les seves àrees d’actuació, així com de la metodologia de treball seguida amb els grups per a la comercialització dels seus resultats de recerca.

El G9, en el qual participen les universitats de Castella - la Manxa, Extremadura, la Rioja, Navarra, Oviedo, País Basc, Saragossa i la UIB, es va constituir el maig de 1997, amb l'objectiu de facilitar la col·laboració entre docents i investigadors de les universitats que l’integren. A més de Univalue, SL, entre els programes impulsats pel G9 destaquen el Màster en línia en TIC Entorns Virtuals de Formació i el Campus Virtual Compartit (CVC G-9), que potencia la mobilitat virtual dels seus alumnes i que s'ha convertit en el campus en línia més gran entre universitats espanyoles.

Documents relacionats

Data de publicació: 10/02/2012