Escoltar

Premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat

Trenta alumnes de màster i doctorat de la Universitat de les Illes Balears han estat guardonats amb els Premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat. El lliurament ha tingut lloc en el marc de la inauguració de la IV Setmana del Postgrau, que es fa a la UIB del 23 al 27 d'abril.

El Rector, doctor Llorenç Huguet; la directora territorial de Banc Santander, senyora María José Macià; i el vicerector d'Investigació i Internacionalització, doctor Jaume Carot, han estat els encarregats de lliurar els premis.

El Banc Santander, en col·laboració amb la UIB, ha concedit quinze premis per als alumnes amb els millors expedients de grau o llicenciatura que varen acabar el curs 2016-17 i que s’han matriculat a una titulació oficial de màster universitari de la UIB el curs 2017-18. L'entitat també ha concedit quinze premis per als alumnes amb els millors expedients de màster que varen acabar el curs 2016-17 i que s’han matriculat a una titulació oficial de doctorat de la UIB el curs 2017-18.

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/04/2018

Data de publicació: 24/04/2018