Escoltar

Portes obertes al campus de la UIB per a més de 4.000 estudiants

Conferències i activitats per acostar els estudis universitaris als estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior 

Dies: els divendres 8 i 15 d'abril de 2016
Hores: de 9.15 a 13 hores
Lloc: campus universitari, Palma 

Com va atacar Anonymous el Congrés dels Diputats?; I per què hauria jo d'estudiar Mates? (si això és per a friquis i jo som normal!); CSI: ciència o ficció? La Bioquímica et dóna la resposta; Filosofia al carrer: entendre, actuar i viure en el món; Es pot crear vida en un laboratori?; Què influeix més en la teva salut: el codi genètic o el codi postal?; Psicoaventura. T’hi animes?... només són alguns dels títols de les xerrades que faran professors universitaris per explicar els estudis que es poden fer a la UIB i les aplicacions a la vida professional.

A més de les xerrades, els estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior i altres persones interessades (més grans de 25, 40 i 45 anys, estudiants i titulats universitaris) podran participar en moltes activitats dissenyades a posta perquè puguin conèixer millor la vida i les múltiples propostes que els ofereixen la UIB i el seu entorn.

Les jornades pretenen:

  • Oferir informació acadèmica detallada i específica dels estudis de grau que s’imparteixen a la UIB, de la metodologia docent i de la gestió administrativa.
  • Ajudar els estudiants a escollir el seu futur.
  • Donar a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la UIB i els recursos que es posen a l’abast dels alumnes.
  • Permetre que els estudiants gaudeixin de l’ambient universitari mitjançant un ampli ventall d’activitats diverses.

La recepció dels alumnes es farà a les 9.15 hores a l'estació de metro del campus universitari, on rebran un fullet amb tota la informació de les jornades.

Web amb informació de les activitats: <http://seras.uib.cat/portesobertes>. També poden consultar les activitats al plànol interactiu

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 08/04/2016

Data de publicació: 06/04/2016