Escoltar

Orizonia concedeix quatre beques a estudiants de la UIB de titulacions relacionades amb el turisme

S'emmarquen en el conveni de col·laboració del grup turístic amb la Universitat de les Illes Balears 

Orizonia acaba d'atorgar, a través de la Càtedra Orizonia d'Investigació i Transferència del Coneixement Turístic, quatre beques a estudiants de la Universitat de les Illes Balears de màsters relacionats amb el turisme.

Els beneficiaris de tres beques per valor de 4.000 euros, per cursar el Màster de Gestió Turística i d'Economia del Turisme i del Medi Ambient han estat Núria Salvà, Laura Linares i Carlos Pablos, mentre que la beca de 6.000 euros, per a la realització d'una tesi doctoral sobre les polítiques de responsabilitat social corporativa de grups turístics a nivell mundial, ha estat atorgada a David Daniel Peña.

El conveni de col·laboració subscrit el novembre de 2011 entre la UIB i la Fundació Orizonia, encarregada de l'activitat de responsabilitat social corporativa del grup amb seu a Palma, té com a objectius la formació, investigació i transferència de coneixement en el sector turístic. Entre d’altres activitats promou programes d'investigació i impulsa l'estudi en àrees relacionades amb el turisme. 

Documents relacionats

Data de publicació: 02/08/2012