Escoltar

Obert el termini d'inscripció al XIX Club d'Inversió BMN Sa Nostra - UIB

Els alumnes tenen fins al 14 de març per inscriure's en aquest concurs per equips sobre inversió en borsa que repartirà 3.600 euros en premis 

Ja està obert el període d’inscripció per poder participar en la XIX edició del Club d’Inversió BMN Sa Nostra - UIB. El Club té com a objectiu principal donar a conèixer els aspectes operatius del funcionament dels mercats organitzats d’accions mitjançant, d’una banda, la gestió d’una cartera de valors amb doblers ficticis i, de l’altra, la participació en activitats formatives, com conferències i seminaris, garantint que la participació en el Club potenciï la comprensió i el coneixement equilibrat de la realitat dels mercats financers.

Les activitats del Club d’Inversió començaran el 5 de març de 2018 i acabaran el 31 de maig de 2018. Els estudiants que hi vulguin participar han de formalitzar la inscripció a través d'aquest formulari en línia abans del 14 de març i seguir les instruccions que figuren al final. El preu d’inscripció d’aquesta activitat és de 30 euros per grup.

3.600 euros en premis

Els guanyadors poden obtenir importants premis en metàl·lic. A més, es pot obtenir 1 crèdit ECTS de reconeixement acadèmic per la participació en activitats universitàries culturals (pendent d’aprovació).

    • Premi a la rendibilitat: premi en efectiu de 1.200 euros.
    • Premi a la regularitat: premi en efectiu de 1.200 euros.
    • Premi a la diversificació i gestió: premi en efectiu de 1.200 euros. 

Per participar al concurs s’ha d’estar matriculat a la UIB en qualsevol estudi universitari i formar equips de dos o tres estudiants. No és necessari tenir coneixements previs d’accions o del món borsari. El nombre de grups que es poden inscriure està limitat a 60. No perdis aquesta oportunitat.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a <bolsa@uib.es>. 

Data de l'esdeveniment: 05/03/2018

Data de publicació: 27/02/2018