Escoltar

Nou Servei d'Orientació Professional del DOIP

El Departament d'Orientació i Inserció Professional posa en marxa un nou servei per ajudar els estudiants i titulats universitaris a millorar les seves estratègies de recerca de feina 

Necessites assessorament en la recerca de feina? Vols millorar el teu currículum i definir-hi els teus objectius professionals? Vols disposar d'una marca personal que sigui clara, activa i diferenciada? Demana una cita al nou Servei d'Orientació Professional i t'ajudarem a millorar les estratègies de recerca de feina, potenciar el teu perfil personal i definir correctament el teu itinerari professional.

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la FUEIB, amb el suport del SOIB, ha posat en marxa el Servei d'Orientació Professional, obert a estudiants i titulats universitaris que vulguin informació i orientació laborals. El servei, que és gratuït, ofereix sessions individualitzades d'orientació professional en les quals es proporcionen eines útils i recursos actualitzats per facilitar el procés de recerca laboral. El servei està disponible a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Notícia relacionada

Data de publicació: 25/09/2018