Escoltar

Més de 40 premiats recullen els premis de les olimpíades escolars

Hi han participat un milenar d’estudiants d’ESO i batxillerat de totes les illes Balears 

Dia: dimecres, 28 de maig de 2014
Hora: 17 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

Un milenar d’estudiants de totes les illes Balears han participat enguany en alguna de les olimpíades escolars que organitzen la UIB i la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

El doctor Miquel Deyà, director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern balear; la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la Universitat de les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, lliuraran els premis als alumnes guanyadors de cada un dels concursos escolars: Biologia, Dibuix Artístic, Economia, Física, Geografia, Història de l’Art, Història, Llengües Clàssiques, Matemàtiques i Química, i miniolimpíades de Física i Química.

Més de 40 premiats i un alumne a la fase internacional 

A l’acte hi assistiran una quarantena d’alumnes premiats a les diferents olimpíades i miniolimpíades celebrades al llarg d’aquest curs escolar. Els tres primers guardonats tindran matrícula gratuïta a la UIB, i els primers de cada prova, un mes d’estada de franc a la Residència Bartomeu Rosselló-Pòrcel (o un any de subscripció gratuïta a CampusEsport), a més d’un val per adquirir material acadèmic.

Un alumne de l’IES Son Pacs, a la fase internacional de l’Olimpíada de Química

Després de l’acte de lliurament de premis, el Rector felicitarà el senyor Bartomeu Llopis, alumne de l’IES Son Pacs de Palma, que va quedar primer a l’Olimpíada de Química i tercer a la de Física de les Illes Balears; quart a l’Olimpíada Nacional de Química i participarà a l’Olimpíada Internacional de Química que tindrà lloc a Hanoi, Vietnam, al mes de juliol.

A més del Rector, el rebran el doctor Joan Frau, coordinador de l’Olimpíada de Química; el doctor Joan Jesús Fiol, director del Departament de Química; el doctor Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències; i la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la Universitat de les Illes Balears. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/05/2014

Data de publicació: 28/05/2014